Senteret sitt bannerbilde

Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfrisystem. Da skriver du STRINDA navnet ditt fødselsdatoen din og grad av hast og sender meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: STRINDA Ola Hansen 0405190 ønsker time gjerne i neste uke. Tjenesten koster kr. 6.- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send STRINDA navnet ditt og fødselsdato med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet.

Hvordan få legen hjem til deg?

Våre leger drar på hjemmebesøk etter avtale.

Gjelder ikke øyeblikkelig hjelp

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Sms bestilling, nett bestilling eller via telefon

Resepter kan hentes i apoteket i 1 etasje, evt legesenteret evt mot gebyr sendes per post eller fax.

Attester og sykemeldinger

Som hovedregel og om ikke annet er avtalt må slike problemstillinger komme på time hos aktuelle lege.

Det er intern enighet om å følge gjeldene regler for sykemelding. Dette betyr at utstedelse av sykmelding krever at pasienten kommer på time. Man kan som lege ikke skrive sykmelding med tilbakevirkende kraft utover den dagen vi først registerte en henvendelse. Som pasient må du derfor huske å gi klar beskjed ved timebestilling dersom du tror du trenger sykmelding, og be eventuelt om at henvendelsesdato blir notert.

Forlengelse av sykmelding 
Hovedregelen er at forlengelse av sykmelding skal skje ved ny legetime. Det er kun etter avtale med lege at forlengelse av sykmelding kan gjøres uten ny legekonsultasjon. Det må foreligge en klar avtale med legen om en slik forlengelse av sykmelding og legen plikter å journalføre dette. Dersom dette ikke er journalført må du komme på time.

Vaksinering

Følg med på våre hjemmesider angående sesonginfluensa vaksinering.

For øvrige vaksiner er dette etter avtale.